Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 28-Sep-2009 07:15
::Aidilfitri 2009 Part 1::
Assalamualaikum....
hai semua....Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..
sebulan sudah sy tak update FP ni.. :-D :-D
ini kerana sy sgtlah bz pada bulan ramadhan... 8-)
macam2 perlu setelkan..ni pn bukannyer tak bz..
curik2 mase nak update...rase rindu sgt nak update.... :-D :-D

Kawan2 macamane raya?hehehe...
kami anak beranak sgt lah gembira raya kali ni..
Aleesya pn dah besar...ini 1st time kami beraya sefamily...
last year sy dan aleesya saja beraya di sini..
papa aleesya mase tu beraya di Mekah...
so kali ni beraya sakan lah kami...walaupun cuti aku tak lame... :-D
khamis jumaat dah kena keje..kan sy dah cakap sy sgt lah bz....
org beraya kami sibuk pulun wat tender... LOL LOL
nak dapat title pekerja cemerlang...yolah tuuuuuuu :-D :-D

bagi kami soal balik kg tak jadik masalah..
mmg sy yang nak raya pertama kat umah mentua..
sbb nya keluarga kaum kerabat sy akan berkumpul pada hari raya kedua... :-D :-D
untuk memastikan diri sy dapat join keluarga saya pada raya kedua...
jadi kami pn amik keputusan setiap raya pertama di johor...hehehe
baik tak aku.... :-D :-D :P :P
jumaat malam lagi kami dah balik kampung...sampai sane ngam2 org baru nak bangun sahur... :-D

ni gambo last ramadhan..biasalah kalo balik kg aleesya akan dikerumun dengan sepupunya... :-D :-D
mentang2lah dia yang paling kecik.... LOL LOL


kesian kan tgk budak2 ni...anak sapa lah ni....sapalah mak bapak diorang ni...hehehehe.. LOL LOL


aleesya dilayan seperti seorang puteri.....hehehehe 8-) 8-)


ohhh panas..panas....mane tak panas...tengahari buta tuu.... :-> :->


VIP seat..siap de mainan lagik.... :-D


main dalam longkang lagik...melekit dah badan dia ni.... :-D :-D


tak sedar diri tu kecik....gaya macam budak beso nak naik beskal... LOL :-D


tolong papa pasang lampu.....rajin tul dia ni..... 8-) 8-)


ni mase malam raya...sonok main bunga api.....:-D

utk pengetahuan kawan2 sume..aleesya dah de gigi yer...
dah tumbuh 2 batang....akhirnya tumbuh juga..... :-D :-D
lambat tul gigi dia tumbuh...risau aku dibuatnya...
kawan2 dia siap dah tumbuh gigi geraham...hehehe..
tapi takpelah benda lain dia cepat..gigi je lambat....
aleesya.. anggota badan sume dia dah kenal..... :-D
mimik muka nangis..selsema...batuk sume dia leh wat....kelakar.... LOL LOL


ni gamba kami anak beranak mase raya pertama..kaler tema utk raya pertama ialah maroon...


anak dan bapak.....aleesya panggil papa dia bapak.....panggil aku mamak....bagus tak anak aku.... LOL


buat sepupu sepapat sy.....jangan marah yer..
sy sorg je dapat duit rayer dari bakal uncle baru kita ni.... :-D :-D
kalo abang2 dan kakak2 tak dapat duit raya dari bakal 'uncle' kita tahun ni...
abg2 dan kakak2 leh lah gunakan gambo sy ni utk minta claim pada raya tahun depan pula ye....
abg2 dan kakak2 leh lah minta 2 kali ganda..... :-D :-D ini bahan bukti.....


sy pandai layan tetamu....sume org sy salam... :-D :-D


aleesya dah boring.....dah pakai cantik2 papa lak tak bawak g beraya.... :-D ;-)


cantik tak sy...sape2 di luar sane nak jadikan sy menantu cepat2lah bagitau mak bapak sy....hehehe :-D


sy tgh tunggu org dtg beraya.. :-D :-D


inilah dia fashion baru sy... tak nampak sexy kan...LOL LOL LOL

malam tu abg dan kakak sy yang duk belakang umah tu buat bbq... :-D :-D


anak beranak sibuk bakar membakar ni.... ;-)


nyum....nyumm..... :-D :-D


kak yah siap bertambah2 lagik.. :-> :-> :-D


takutnyer tgk muka dia........................ LOL LOL


mak budak yg ujung tu punyerlah beriya makan..... :-D ;-)


kawan2 sy nak tunjuk kan gigi sy....
nampak tak....comel je kan gigi sy..baru nak tumbuh.... :-D :-D


beriya nak tgk jugak....si kecik ni.... ;-)


aleesya n de gangs...... :-D :-D


budak kecik ni asik nak jalan je..... kan dah kena tangkap dgn mama....LOL LOL


budak kecik ni pantang kalo suruh posing..... ;-)


ini abg ami yang pandai cakap india.... ;-) ;-)


aleesya dah tuka baju..panas.... :-D
sepupu dia suka manjakan budak kecik ni... :-D :-D


mereka berdua saling bermaafan..sebab mereka ni suka sgt bergaduh... LOL LOL :-D
si kecik tu dah tak sabo nak balik....di seretnyer beg tu sampai depan pintu..... LOL LOL


aleesya dah mengamuk... :-D :-D


abg encem ni sgt sexy......muka tak bersalah masuk umah org dlm keadaan begitu... :-O :-O


mak dan abah dah standby utk sesi bermaafan.... ;-) ;-)

sesi bermaafan...kita mulakan dgn yang tua dahulu..... :-D
adik2 ikut belakang ye..





budak kecik ni tak terkecuali....


beriya minta ampun dan maaf... :-D :-D

sesi bergambar pula... :-D


anak2 dan menantu2... ;-) ;-)


anak2, menantu2 dan cucu2.... :-D :-D

lepas bermaafan kami pun bersiap2 balik ke sabak bernam pula....
raya belah keluarga saya pula.... :-D :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016